Inloggen
WIE ZIJN WE
EIKplan architecten bna is een volwaardige partner in het bouwproces. De kracht van het team is een enthousiaste groep goed geschoolde mensen, die de wensen van onze opdrachtgevers vertalen in heldere, functionele en esthetisch verantwoorde, op maat gesneden gebouwen. Belangrijke ontwerp aspecten zijn voor ons: Licht, lucht en ruimte. Hiermee wordt in grote mate de beleving van onze projecten bepaald. Daarnaast staan ook (duurzaam) materiaal gebruik en goed doordachte detaillering bij ons hoog in het vaandel. Door jarenlange ervaring is ons team in staat om snel, flexibel en met een persoonlijke benadering in te spelen op de wensen van onze opdrachtgever, binnen de randvoorwaarden van geld en tijd. Als bureau zijn we aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten (BNA).

WAT DOEN WE
Ons werk strekt zich uit van onderzoek en stedenbouw tot architectuur, bouwtechnische uitwerking en projectbegeleiding. Onze projecten zijn divers van omvang en lopen van verbouwingen en woningbouw voor particulieren tot woningbouwprojecten en utiliteitsbouw voor woningbouwverenigingen en ontwikkelaars. Tijdens het hele ontwerp- en realisatieproces wordt veel aandacht besteed aan budgetbewaking. Onze architectuur kenmerkt zich door diverse ontwerpstijlen, variŰrend van traditioneel tot modern. Door een persoonlijke benadering zijn wij in staat om, zowel voor particuliere opdrachtgevers als professionele ontwikkelaars, projecten op maat te ontwerpen. Omdat "beelden meer zeggen dan woorden" is een deel van ons werk te vinden op deze website.

HOE WERKEN WE
Gewerkt wordt met o.a. schetspen en schetsrol, Photoshop CS2 en de ge´ntegreerde tekenpakketten VectorWorks Pro Architecture en Cinema 4D, waarmee tekeningen en 3D modellen, renderings (impressies), animaties en definitieve documenten worden vervaardigd.

WAAR VINDT U ONS
EIKplan architecten bna heeft haar bureau in Veldhoven, nabij de randweg A2 (afrit 31 Veldhoven). Routeplanner

Wij werken als locale architect vooral in en rond Veldhoven. Momenteel werken we aan projecten in Eindhoven (Meerhoven), Waarle, Eersel (Knegsel), Reusel, Bergijek (Walik) en uiteraard Zilverackers (Oerle-Zuid), de meest recente uitbreiding van Veldhoven.

Gareel 5a (Zeelst)
5502 SB Veldhoven
+31 (40) 293 84 00
info@eikplan.nl

Colofon
Fotografie:
Foto Maud Rijken, Veldhoven
EIKplan architecten bna, Veldhoven

Grafische vormgeving:
Tijs Karsmakers

Website:
TIJS B.V.

Volgs ons nu ook op Facebook